Köp konst

 Åmells experter hjälper dig hitta rätt 

 
 

Åmells konsthandel och galleri

Välkommen till Åmells konsthandel. Vårt galleri i Stockholm är sedan hundra år tillbaka en etablerad mötesplats för den som vill köpa eller sälja kvalitetskonst. Åmells är specialiserade på skandinavisk konst från 1700-talet och framåt. Vi erbjuder allt från måleri och skulptur till fotografi och samtidskonst. Läs mer om våra tjänster nedan.

 
 
 
 

Experter på skandinavisk konst

Åmells grundades år 1920 och är idag världsledande inom skandinavisk konst från 1700-talet och framåt. I vårt galleri visas årligen ett antal kuraterade utställningar med verk till salu. Söker ni verk av någon särskild konstnär ordnar vi gärna privata visningar. Läs mer om de konstnärer som finns representerade hos oss på vår sida om att köpa konst.

Ni kan även vända er till oss om ni funderar på att sälja konst som passar vår inriktning. Vi har experter inom ett antal områden som tillsammans med gedigen kunskap och erfarenhet gör att vi kan erbjuda bästa tänkbara service. Utöver detta erbjuder vi även en förmånlig tjänst där man hyr konst. Genom denna har ni möjligheten att inreda kontoret eller arbetsplatsen med verk av hög kvalitet.

 
 

Välkommen

Öppettider:

Vardag 10-18
Lördag 12-16 under utställning