Ledig tjänst som assistent/säljare

Åmells Konsthandel är en etablerad och respekterad aktör inom konstvärlden med en historia som sträcker sig över generationer. Vi är stolta över att representera konstnärer från hela världen och erbjuda våra kunder en unik upplevelse av konst i olika former. Vi söker nu en entusiastisk och engagerad medarbetare i rollen som assistent/säljare för att bli en värdefull del av vårt team. I rollen som assistent/säljare på Åmells Konsthandel kommer du att arbeta nära Alexander Åmell i hanteringen av uthyrning och försäljning av konst. Denna roll är extremt social och innebär regelbundna möten med nya personer och samtal. Du kommer även vara behjälplig i planering och genomförande av evenemang i galleriet när det behövs. Vi förväntar oss inte att du har tidigare erfarenhet inom konstvärlden utan vi ser hellre att du är öppen för att lära dig och är redo att ta dig an utmaningen. Vi söker dig som har högskoleutbildning om minst två år, är mellan 23-32 år, innehar körkort, har väldigt goda kunskaper inom Microsoft Office-program, särskilt Word, Excel och PowerPoint, goda kunskaper inom Adobe-programmet, i synnerhet Photoshop, samt mycket goda kunskaper i både engelska och svenska, såväl i tal som skrift. Vidare ska du ha tålamod och förmåga att hantera komplexa uppgifter, vara social kompetent och ha förmåga att trivas i olika sociala sammanhang samt vara lojal och professionell som yrkesperson.

Denna tjänst på Åmells Konsthandel ska ses som en möjlighet till utveckling och inlärning. Här får du chansen att arbeta inom en spännande och utmanande bransch och vara en del av ett dedikerat team. Ingångslönen är 25 000kr/månaden. Din ansökan bör inbegripa CV med aktuell bild, kontaktuppgifter samt ett personligt brev där du berättar lite om dig själv samt beskriver varför du anser dig vara bäst lämpad för denna tjänst.

Åmells förbehåller sig rätten att endast svara på ansökningar som är fullständiga och som uppfyller de krav och de meriter vi söker. Vi tackar för din förståelse och ser fram emot att ta emot din ansökan. Skicka din ansökan till alexander.amell@amells.com. Vi tackar på förhand för din tid och för att du överväger att bli en del av Åmells Konsthandel.