Galleriet på Birger Jarlsgatan 14

Konstutställning i Stockholm

Välkommen på konstutställning i Stockholm i vårt galleri på Birger Jarlsgatan 14. Här presenterar vi varje år ett tiotal kuraterade presentationer med skandinavisk konst till salu. Det är alltid fri entré, och information om aktuella och kommande utställningar återfinns här på hemsidan.

Bror Hjorth, Margit med blommor i håret, relief i snidat och bemålat trä, 24 x 75 cm, signerad BROR HJORTH. (bilden är beskuren).

Kommande utställningar i Stockholm

Kommande utställningar i Stockholm 2024 är Tecknaren Carl Larsson (16 – 30 mars), den årliga Vårutställningen (13 april – 4 maj) samt Oskar Korsár – Speglingar på Styx (18 maj – 8 juni).

Galleriet på Birger Jarlsgatan 14

Världsledande inom
skandinavisk konst

Åmells grundades 1920 och är idag världsledande inom skandinavisk konst. Vårt galleri i Stockholm är sedan länge en etablerad mötesplats för den som vill handla med kvalitetskonst. Vår specialitet och djupgående kunskap om skandinavisk konst från 1600-talet till samtiden gör att vi utöver de årliga Vår- och Höstutställningarna visar ett antal temautställningar om enskilda konstnärskap, epoker, genrer eller konstnärsgrupper varje år. Till samtliga utställningar producerar vi även rikt illustrerade kataloger, såväl fysiska som digitala, med fördjupningstexter och verksbeskrivningar författade av våra intendenter. Söker ni verk av någon särskild konstnär har vi ett varierat utbud av högklassiga arbeten och ordnar gärna privata visningar. Till oss kan ni även vända er om ni funderar på att sälja er konst.

 
 
 
 

Välkommen

Öppettider:

Vardag 10-18
Lördag 12-16 under utställning