Onlinegalleri

(No search criteria selected)
Hide search criteria

sv:Antikviteter;en:Antiquities

sv:Fotografi;en:Photography

sv:Måleri;en:Painting

sv:Skulptur;en:Sculpture

1700s

1800s

1900s

2000s

Epoch

Price

0
10000000

Buy

Rent

OSKAR KORSÁR

 
 

Konstgalleri Online

Åmells bedriver i första hand konsthandel genom vårt galleri i Stockholm, men vi presenterar även utvalda verk här i vårt online-galleri.

I Åmells onlinegalleri hittar du ett urval av våra konstverk till salu. Här presenteras regelbundet exklusiva utställningar med olika teman. Tematiken kan fokusera på enskilda konstnärer, konstnärsgrupper från olika tidsepoker eller stilinriktningar. I vårt konstgalleri online hittar du både klassisk, modern och samtida konst, skulptur och fotografi. Filtrera på olika tekniker och tidsepoker, eller sök på valfri konstnär eller titel för att hitta vad du söker.

 
 

Köpa konst på nätet – enkelt och säkert

I vårt konstgalleri online kan du i lugn och ro titta på och jämföra konstverk ur vår samling. Läs om konstnären och konstverkets historiska bakgrund, teknik, proveniens med mera. Hos Åmells kan du på ett tryggt sätt köpa konst online – kontakta oss om du är intresserad av konstverk i vårt onlinegalleri, så hjälper vi dig med nästa steg. Klicka på ett verk för att läsa mer och se aktuellt pris.

Om du önskar köpa konst på plats eller besöka vårt galleri är du välkommen till Åmells på Birger Jarlsgatan 14 i Stockholm. Galleriet är öppet vardagar 10–18 och lördagar 12–16 under pågående utställning.

 
 

Välkommen

Öppettider:

Vardag 10-18
Lördag 12-16 under utställning