Onlinegalleri

(No search criteria selected)
Hide search criteria

sv:Antikviteter;en:Antiquities

sv:Fotografi;en:Photography

sv:Måleri;en:Painting

sv:Skulptur;en:Sculpture

1700s

1800s

1900s

2000s

Epoch

Price

0
10000000

Buy

Rent

 
 

Konstgalleri Online

I Åmells digitala konstgalleri Online hittar du ett urval av konstverk till salu. I Onlinegalleriet presenteras regelbundet exklusiva utställningar med olika teman. Tematiken kan skildra enskilda konstnärer eller konstnärsgrupper från olika tidsepoker. Åmells visar regelbundet både klassisk och modern konst, skulptur och fotografi. Filtrera enkelt på olika tekniker, tidsepoker och teman, eller sök på valfri konstnär eller konstverk för att hitta vad du söker i Åmells konstgalleri Online.

 
 

Köpa konst på nätet – enkelt och säkert

I vårt Galleri Online kan du i lugn och ro titta på och jämföra konstverk ur Åmells samling. Du kan även läsa mer om konstverkets historiska bakgrund, teknik och proveniens med mera. Här kan du också på ett tryggt och säkert sätt köpa konst Online – kontakta oss om du är intresserad av ett eller flera konstverk i vårt galleri på nätet, så hjälper vi dig med nästa steg.

Om du önskar köpa konst på plats eller bara besöka Galleriet är du välkommen till Åmells Birger Jarlsgatan 14 i Stockholm. Galleriet är öppet vard. 10–18 och lör. 12–16 under pågående utställning.

 
 

Välkommen

Öppettider:

Vardag 10-18
Lördag 12-16 under utställning