Fri värdering

Våra experter värderar konst utan kostnad

Åmells värderar kostnadsfritt högklassig konst, skulptur och antikviteter. Det snabbaste sättet att få en värdering av konstverk är att använda vårt värderingsformulär som du finner nedan. Här kan du enkelt fylla i verkinformation samt bifoga bilder på föremålet och skicka till oss. En expert kommer då att återkomma till dig med en värdering.

Ju mer information vi får om föremålet desto lättare är det att göra en korrekt värdering. Observera att värderingen är preliminär och baserad på de uppgifter och bilder som bifogas, varför värderingen kan komma att ändras vid en närmare besiktning. Det går även bra att kontakta oss via telefon eller mail för att boka ett möte för värdering. Värdering kan ske i vårt galleri eller i hemmet efter överenskommelse. Föredrar du att skicka in fotografier samt verkinformation per post går detta givetvis bra också. Adressuppgifter finner du under fliken kontakta oss. Önskar du efter värdering lämna in föremål till försäljning hos Åmells hjälper våra experter dig vidare. Mer information finns på sidan sälj konst.

Att få en värdering är alltid kostnadsfritt men Åmells har endast möjlighet att värdera föremål som ligger inom vårt verksamhetsområde.

 
 

Värdering

Fyll i formuläret och få en fri värdering av ditt föremål

Bifoga bild(er)
Skicka
 
 

Välkommen

Öppettider:

Vardag 10-18
Lördag 12-16 under utställning